SVI UZ VATRENE: Priprema se pravi spektakl na Tomislavcu, Vanna će imati posebnu ulogu

Vanna – ekskluzivna komentatorica Svjetskog nogometnog prvenstva na Drugom programu Hrvatskog radija | Foto: Sanja Agić

Tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru na Drugom programu Hrvatskog radija (HRT-HR2) sve je u znaku nogometa i odlične zabave. Ekipa Drugog programa prati Vatrene u eteru i izvan njega.

“Uz redovita javljanja naših kolega iz Katara i objave na mrežnim stranicama i društvenim mrežama, i vi možete podržati Vatrene i biti dio spektakla. Slušajte i gledajte Drugi program Hrvatskog radija preko društvenih mreža i pridružite nam se uživo na zagrebačkom Trg Kralja Tomislava (adventski Ledeni park), u nedjelju 27. studenog od 14 sati”, poručuju iz HRT-a.

Ekipu Drugog programa koju predvode vezni igračiZlatko Turkalj Turki i Nataša Mikas – a uz njih u radijskom napadu kao špic igrači najbolje zabave sudjeluju: Vanna (ekskluzivna komentatorica Svjetskog nogometnog prvenstva), Zaprešić Boys, Swingersi i Kraljevi ulice.

“Često kažemo da smo zemlja sa četiri milijuna izbornika, pa eto, ja nisam izbornik, ali sam navijač i ljubitelj. Nogomet je najpopularniji sport na svijetu, a SP je najuzbudljivije natjecanje. Baš me veseli što ću imati prilku za HR2 podijeliti svoju strast za nogometom sa slušateljima Hrvatskg radija. Jedva čekam!”, ističe Vanna, ekskluzivna komentatorica Svjetskog nogometnog prvenstva na Drugom.

Strastveni zaljubljenik u nogomet je i Robert Mareković, prva kopačka sastava The Swingers,

“Nogomet je moja najveća strast uz glazbu. Tata me vodio na utakmice u Maksimir u danima kad mi je brojanje do 10 bio veliki problem. Odrastajući, krenuo sam i sam na stadion, a prateći utakmice putovao sam širom Europe, odlazeći za loptom upoznavao sam metropole poput Madrida, Londona ili Istanbula. Veliki sam pratitelj europskog nogometa, specijalno engleskog, a naravno, kao i svi, uvijek pratim Vatrene i veselim se Svjetskom prvenstvu!”, kaže Mareković.

U nedjelju, 27. studenog, svoje nogometno znanje s nama će podijeliti i Tomislav Bralić (klapa intrade), Pero Galić (Opća opasnost), Ivan Dečak (Vatra), Igor Delač, Goran Karan, Jurica Pađen … i drugi sjajni glazbenici – nogometaši.

Stoga dođite na Tomislavac u nedjelju, 27. studenog u 14 sati – i uživo slušajte i gledajte nastup Zaprešić Boysa i Swingersa, te radijski prijenos utakmice između Hrvatske i Kanade.

Sljedeće sportsko – zabavno druženje uživo HRT zakazuje za 1. prosinca kada naši Vatreni igraju protiv Belgije. Vatrenu atmosferu u eteru Drugog i na zagrebačkom Trg Kralja Tomislava (adventski Ledeni park) dodatno će podgrijavati zagrebački Kraljevi ulice.: