U prodaji je Vannin dvostruki CD snimljen na spektakularnom koncertu u Areni

Foto: Croatia Records

Od danas je u prodaji dvostruki CD “Vanna – Live@Arena”. Na njemu se nalaze sve pjesme koje je Vanna izvela na spektakularnom koncertu održanom u zagrebačkoj Areni pod nazivom “Vanna, 30 godina – Puna memorija”.

Jedna od naših najboljih pjevačica obilježila je svoju okruglu obljetnicu pred mnogobrojnom publikom koja je s oduševljenjem dočekala ovaj koncert. Nestrpljivo ga je čekala i Vanna koja je ovu večer učinila nezaboravnom za sve okupljene, i na pozornici i ispred nje.

Bend sastavljen od vrsnih glazbenika, plesači plesnog kluba “Tala”, hitovi iz Vannine solo karijere, ali i iz doba E.T.-a u aranžmanima Vaninog dugogodišnjeg suradnika Gorana Kovačića, učinili su ovu večer dostojnom Vannine veličine i prigode. Uz Vannu su nastupili i njeni gosti Zsa Zsa, Ilan Kabiljo te Boytronic učinivši ovaj koncert zaista jedinstvenim.

Sve one koje su propustili ovaj koncert obradovat će činjenica da se sve pjesme s koncerta mogu naći na digitalnim platformama, a u prvim danima nove godine izaći će i Blu-ray “Vanna – Live@Arena”.

Dvostruki CD s ukupno trideset i tri hita te istoimenim Blu-rayom na kojem se nalazi snimka koncerta, Vannin je glazbeni vremeplov kroz njenih trideset godina, ali i poveznica sa sadašnjim vremenom u kojem ova sjajna pjevačica i autorica neumorno stvara nove hitove.