Sastav Cambi ne prestaje oduševljavati publiku, snimili su još jednu prekrasnu ljubavnu baladu [VIDEO]

Foto: Marita Bulimbašić

Četvorica lead vokala sastava CAMBI – Jure, Joško, Sandro i Luka ne prestaju oduševljavati publiku svakim novim singlom.

Očekivano, reakcije su jednake i na najnoviji singl “Moja duša” koji odlično zaokružuje priču njihovog aktualnog albuma “Zaljubljen”.

Nakon dvije godine vokalni pop sastav CAMBI opet surađuje s Marijom Mirković, autoricom hita “Zaljubljen” s Dore 2021. s kojim su osvojili visoko 4. mjesto, srca publike i vrhove ljestvica slušanosti.

Ovi vrhunski glazbenici otpjevali su još jednu prekrasnu ljubavnu baladu raskošnog aranžmana iza kojeg stoji njihov stalni suradnik i producent Hrvoje Domazet koji je pjesmi između ostalog dao i dašak bondovske atmosfere koji se savršeno uklapa u tematiku spota.

Kadrove spota snimio je i režirao splitski redatelj, Ivan Trpimir Lozić, kojemu je ovo već druga suradnja s ovom grupom: “S CAMBI-jem je uvijek ugodno iskustvo u ugodnoj ekipi. Red snimanja, pa red klapske pjesme, pa red nazdravljanja i na kraju, neizostavno, red smijeha. Ovo je već druga moja suradnja s CAMBI-jem koja je prošla brzo i efikasno. Osim profesionalnog puta, gajimo i prijateljstvo, tako da je sve u svemu to uspješna spajalica. Za lokacije smo zajedno “mućkali” tražeći nešto starinsko, raspadnuto, ali opet više sjetno nego tužno.”

Poslušajte najnoviji singl pop sastava Cambi “Moja duša”: