POSLUŠAJTE: Željko Bebek predstavio novu pjesmu koju će premijerno izvesti na CMC festivalu

Željko Bebek
Foto: Filip Kovačević

Željko Bebek i njegov sin Zvone predstavljaju novu pjesmu “Ne boj se golubice” koju su napisali zajedno.

Ovo je nastavak njihove uspješne suradnje koju su započeli pjesmom “S tobom su godine minute”, a već godinama dvojac nastupa skupa budući da je Zvone član benda.

Željko Bebek – Ne boj se golubice:

“Ne boj se golubice” premijerno će uživo izvesti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama kojem su već dugo godina vjerni. Prošle godine Željko je dobio i posebno priznanje “Legenda CMC festivala” koje mu je dodjeljeno za izniman doprinos i promociju festivala.

CMC festival dio je njihove turneje kojom Željko Bebek slavi impresivnih 50 godina karijere. Veliku obljetnicu proslavio je i na najvećoj zagrebačkoj koncertnoj pozornici. Koncert u Areni Zagreb, bio je njegov najveći samostalni koncert, a publici je priredio vrhunski spektakl u trajanju od tri sata.

Iako je publika navikla na Bebekove sjajne koncerte, tu večer kao da je nadmašio samog sebe. U zadivljujućoj vokalnoj kondiciji i s odlično složenom set-listom pjesama, publiku je proveo kroz sve faze svoje karijere.

U pola stoljeća stvaranja, Željko Bebek izgradio je svoj jedinstveni put i publici podario neke od najljepših pop-rock pjesama regionalne glazbene povijesti.