Q’Art najavljuje novi kvartovski festival, evo u kojem dijelu grada će se održati

Foto: Press

Iz organizacije Q’Art s uzbuđenjem najvaljuju početak prijava za jedinstveni Q’Art Siget festival!

Ove godine pruža se posebna priliku za nezaboravno kulturno iskustvo – upoznavanje Vijetnamske kulture kroz bogat program izvedbi, radionica, tradicionalne hrane i proizvoda.

Detalji prijava:
Od sada do 30. lipnja svi kreativci i inovatori mogu se prijaviti putem platforme Eventim kako bi osigurali svoje mjesto na ovom neponovljivom događaju. Prijave se vrše putem sljedećeg linka: https://bit.ly/4aySymA

Što možete očekivati na Q’Art Sigetu:
1. Izvedbeni nastupi: uživajte u autentičnim vijetnamskim plesovima i glazbenim nastupima koji će vas odvesti na putovanje kroz bogatu kulturnu baštinu Vijetnama.
2. Gastronomska ponuda: otkrijte brojne okuse jela koja će razveseliti vaša osjetila.
3. Radionice: sudjelujte u brojnim kreativnim radionicama i naučite više o Vijetnamskoj kulturi i običajima.

Q’Art Siget pruža jedinstvenu priliku za kreativce i entuzijaste da se povežu, predstave svoje talente i uživaju u bogatom kulturnom programu. Festival će se održati 7. srpnja u poslijepodnevnim satima od 14:00 do 21:00 u Parku mladenaca, koji ove godine slavi 60 godina postojanja.

“Ne propustite ovu priliku i postanite dio ovog festivala posvećenog kreativnosti i inovativnosti, kulturnoj razmjeni i zajedništvu. Prijavite se već danas kako biste obogatili svoje ljeto s nezaboravnim iskustvima!”, poručuju organizatori.