Prva emisija Nevene Rendeli Vejzović na UNA televiziji, gost joj je osnivač poznate novovalne grupe

Foto: Press

Osnivač Idola, glumac u kultnim filmovima Davitelj protiv davitelja i Dečko koji obećava, autor jedne od najuspješnijih serija s ovih prostora Besa, poslovni čovjek, Srđan Šaper, ovoga četvrtka gost je šarmantnoj i elokventnoj voditeljici Neveni Rendeli Vejzović u emisiji 21 odgovor na UNA televiziji.

Prije ulaska u svijet marketinga, u kome se nalazi već više od tri desetljeća, Šaper se bavio glazbom, filmom i režiranjem TV spotova. Jedan je od članova benda Idoli, koji se smatra začetnikom novog vala osamdesetih godina prošlog stoljeća na prostorima bivše Jugoslavije.

Srđan će pričati iskreno o samim počecima glazbene karijere, po čemu pamti Vladu Divljana s kojim je osnovao grupu, kakvi su im bili gimnazijski dani, zašto su se zvali Stanlio i Olio, tko je od njih dvojice bio omiljeniji kod djevojaka, što definira glazbu danas i koliko je drugačije u odnosu na vrijeme kada su Idoli bili popularni.

Iz kuta ovog velikog marketinškog stručnjaka koji je radio brojne političke kampanje za Demokratsku stranku u Srbiji, saznat ćemo koliki je izazov baviti se ovom profesijom, koliko je politika kreativna, a koliko zahtjevna i što je potrebno za uspjeh.

Nevena Rendeli Vejzović postavljat će mu i direktna pitanja o privatnom životu – zašto se jedan tako uspješan čovjek nikada nije oženio, je li hipohondar, koliko mu je korona promijenila životne navike, zbog čega se kaje i za čim žali u životu.