PRAVI IZAZOV ZA TRAIL TRKAČE: Otvorene prijave za Medvednicu trail 2024.

Medvednica trail
Foto: DŠR Aktivan život

Uzbudljiva zagrebačka trail utrka – Medvednica trail, vraća se i ove godine s još većim izazovima i nezaboravnim doživljajem. Utrka će se održati u nedjelju, 26. svibnja 2024., u zelenom Parku prirode Medvednica.

Natjecatelji će imati priliku birati između nekoliko dionica, prilagođenih različitim razinama iskustva i spremnosti:

• Kraljevska staza (60 K) – izazov za iskusne ultraše!
• Ponikve (45 K) – završna priprema za Kraljevsku stazu.
• Plazur (30 K) – staza za iskusne trail trkače.
• Gorščica (15K) – idealna za početnike u trail trčanju.
• Hunjka (5K) – kratka, brza staza za prvi put.

Voljeli biste povesti i svoje mališane? Odlično jer imamo i dječju utrku. Sudjelovati mogu djeca od prvog do osmog razreda osnovne škole.

Foto: DŠR Aktivan život

Na dječjim utrkama ograničen je broj sudionika – može sudjelovati 100 djece, a kotizacija za dječje utrke je besplatna stoga požurite.

“Ako želite s prijateljima na uzbudljiv način provesti nedjelju imamo i timsku utrku. Timska utrka ove godine predstavlja potpuno novi koncept u kojem se boduju nastupi članova tima na pojedinačnim dionicama, a najbolji rezultat tima osvaja titulu pobjednika”, poručuju organizatori.

Foto: DŠR Aktivan život

Informacije i prijave su na službenoj web stranici utrke https://www.medvednicatrail.run/ te na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Pridružite se na ovom nezaboravnom putovanju kroz prirodu i otkrijte snagu koja leži u tišini zelene Medvednice.

Medvednica trail dio je Zagreb Run kupa 2024. Kup se, uz Medvednica trail utrku, sastoji od još tri utrke – ultra brza Zagrebačka milja, popularni Zagrebački noćni cener i utrka stepenicama, Zagrepčanka 512.

Natjecatelji Kupa moraju sudjelovati na sve četiri utrke, a ukupni pobjednici Kupa, troje prvoplasiranih u muškoj i ženskoj kategoriji, bit će nagrađeni novčanim nagradama.