POSLUŠAJTE: Lidija Bačić Lille i Žanamari – dvije zgodne i vokalno moćne pjevačice u duetu

POSLUŠAJTE: Lidija Bačić Lille i Žanamari - dvije zgodne i vokalno moćne pjevačice u duetu
Foto: Press

Dvije zgodne i vokalno moćne pjevačice, Lidija Bačić Lille i Žanamari, udružile su snage i snimile pjesmu „Stop“ koju će ove godine zajedno predstaviti na CMC festivalu u Vodicama.

“Radim na novom albumu, već je gotovo 8 pjesama, a jedan od mojih favorita s albuma je pjesma ‘Stop’. Spojiti dvije žene u duet kod nas je rijetkost i baš mi je to bio izazov, želja i zadovoljstvo. Ima nešto magično i zarazno u ovoj pjesmi i jedva čekam da svi radio urednici i publika čuju ovaj spoj Žanamari i mene, tu energičnu i plesnu stvar koja najavljuje dugo toplo ljeto”, rekla je Lidija Bačić Lille

Autor teksta je Fayo, a Siniša Reljić Simba napisao je glazbu za ovu pjesmu i aranžmanski je odlično zaokružio pa pjesma „Stop“ nimalo ne odstupa od najvećih pop hitova.

Jako zadovoljna ovom suradnjom je i Žanamari koja ističe kako već i ptice na grani znaju da ona voli eksperimentirati, pogotovo u glazbi.

“Inspirira me promjena i pozitivni ljudi sa dobrim idejama a Lidija i Fayo su upravo takva ekipa! Fayo je napisao odličnu pjesmu i imao je tako dobru i zaraznu viziju dueta Lidije i mene da sam odmah osjetila da će ta suradnja biti pun pogodak i gušt. Pjesma ima elemente retro synth pop-a i pravi ženski tekst u kojem sam se odmah pronašla. Publika već dugo traži da Lidija i ja napravimo nešto zajedno i došlo je vrijeme za jedan pravi ženski duet. Jedva čekam da nastupimo zajedno na stageu 13. CMC festivala. 13 mi je uz to i sretan broj tako da predosjećam da će biti bombastično.“

Poslušajte pjesmu koja produkcijski i aranžmanski daleko odudara od svega što je Lidija do sada radila: