VIDEO: Lidija Bačić Lille i Buryana objavile bombastičan spot za ljetni hit “Ratata”

Foto: Screenshot Youtube / Croatia Records

Lidija Bačić Lille u suradnji sa slovenskom zvijezdom Buryanom predstavlja novi spot “Ratata”. Pjesmom su oduševile i rasplesale publiku u Vodicama koja je imala priliku čuti je premijerno uživo na CMC festivalu ranije ovog ljeta, i koja od tada željno iščekuje službeni spot koji je danas napokon ugledao svjetlo dana.

“Ti bi samnom bla, bla, bla, ja bi s tobom ratata” stihovi su singla koji svojim ritmom i lako pamtljivim tekstom osvaja na prvo slušanje i zaista se može kazati da je pravi ljetni hit. Dva fantastična producenta, Branimir Mihaljević i Fayo, spojili su predivne Lille i Buryanu u pjesmi koja je već od ranije zagospodarila popularnim hrvatskim i slovenskim radio frekvencijama.

Branimir Mihaljević autor je glazbe i aranžmana, a tekst potpisuje Fayo. Videospot za pjesmu temeljen je na najmodernijoj svjetskoj produkciji, a iza njega stoji talentirani Dario Lepoglavec.

“Ratata je pjesma koja je zvukom sigurno u trenutnom svjetskom trendu, ima i catch u igri riječi u refrenu, moja kolegica Buryana, koju sam ugostila u pjesmi jer volim pomagati mladim snagama na sceni, i ja smo se potrudile da i spot bude po svjetskim standardima i da cijela produkcija bude jedan bombastični paket za ljeto. Uživajte! Ratata!”, navodi Lidija Bačić Lille, a Buryana se nadovezuje: “Duet sa Lidijom je velika prekretnica u mojoj glazbenoj karijeri. Bila mi je velika čast raditi sa njom, Fayom i cijelom njezinom ekipom. Snimanje pjesme i spota RATATA, nastup na CMC festivalu i upoznavanje hrvatske glazbene scene je za mene najljepše i najveće iskustvo do sad. Nadam se, da će ovakvih trenutka biti još više.”

Lidija Bačić Lille ne prestaje oduševljavati svoju publiku, a svakim novim hitom potvrđuje da je neprikosnovena zvijezda domaće estrade sa sve većom bazom fanova u Hrvatskoj ali i u susjednoj nam Sloveniji.

Slovenska pjevačica Danijela Burjan, estradnog imena Buryana već je ranije privukla pažnju u susjedstvu, a na inicijativu autora spojila se s Lille i snimila zapaženi duet.