POSLUŠAJTE: Kiki Rahimovski predstavlja emotivnu baladu “Kiša je padala”

Foto: Screenshot

“Kiša je padala” naslov je nove odlične pjesme koju nam predstavlja Kiki Rahimovski. Nakon vrlo uspješne ljubavne balade “Suze nebeske” koja je osvojila publiku diljem Hrvatske i šire, nema sumnje da će i ova nova prekrasna balada osvojiti srca njegovih obožavatelja i pratitelja.

Glazbu i tekst napisao je Kiki Rahimovski, dok su se za aranžman pobrinuli Saša Miočić i Elvis Sršen, a redatelj spota je Dario Lepoglavec. Spot je sniman u Studiju Hangar u Zagrebu, a na snimanju se Kikiju i njegovom bendu pridružila prekrasna Amela Broz.

Kiki Rahimovski – Kiša je padala:

“‘Kiša je padala’ nastala je prije četiri, pet godina i pregledavajući neke tekstove od ranije naletio sam na nju i brzo dobio ideju za glazbu koja odlično odgovora ovim stihovima, tako da je pjesma nastala vrlo jednostavno i bez previše filozofiranja. Dok smo radili na albumu ova pjesma mi se nije tamo uklapala i jednostavno nije bilo vrijeme da se pjesma tada objavi. Nadam se da će publika prepoznati pjesmu kao svoju i da će je prihvatiti čak i bolje nego ‘Suze nebeske'”, navodi Kiki.

Iznimna iskrenost kojom Kiki Rahimovski pristupa svojim izvedbama jamči da će pjesma “Kiša je padala” biti pravo glazbeno i emotivno iskustvo za sve slušatelje.