Popularni i veoma uspješni Dječji zbor Kikići upisuje nove članove

Dječji zbor Kikići
Foto: Dječji zbor Kikići

Udruga Dječji zbor Kikići upisuje nove članove u zborove Kikići, Medenjaci i Genijalci, svaki za djecu odgovarajućeg uzrasta, te u solistički program Slavuji i klavirski program.

“Omogućite svom djetetu da kroz kvalitetne programe i pedagoški pristup baziran na 30 godišnjem iskustvu postepeno razvije samopouzdanje te svoje glazbene, ritmičke, kognitivne i socijalne sposobnosti. Otkrijte zašto su naši članovi znatno uspješniji u redovnom školovanju, zašto s lakoćom prolaze prijamne ispite u glazbenim školama, zašto i kako su osvojili više od 300 nagrada na međunarodnim festivalima i natjecanjima, istražite našu malu oazu djetinjstva, prijateljstva i zajedništva, zapjevajte lijepe i kvalitetne dječje pjesme, snimajte, gledajte se na televiziji, putujte i stvarajte nezaboravne uspomene sa nama”, stoji u objavi na Facebook stranici Dječji zbor Kikići.

Dječji zbor Kikići čini stotinjak članova u dobi od 3-13 godina. Stariji članovi nastupaju samostalno pod imenom Genijalci, a najmlađi pod imenom Medenjaci.

Zbor djeluje osamnaestu godinu, a svojom se kvalitetom već duže vremena nalazi među najboljim i najaktivnijim dječjim zborovima u Hrvatskoj što dokazuje i repertoar zbora od više od tristo pjesama koji konstantno raste, devetnaest izdanih nosača zvuka kao i broj od više od 50 nastupa godišnje na različitim manifestacijama, koncertima i festivalima širom Hrvatske, ali i izvan nje.

U samo 14 mjeseci članovi zbora na međunarodnim su festivalima osvojili čak 24 nagrade, ali i pozivnice na velike međunarodne festivale u Mađarskoj, Kazahstanu, Rumunjskoj, Bugarskoj, Malti, Italiji, Rusiji, Srbiji, Bosni, Makedoniji, Estoniji, Ukrajini, Letoniji, Crnoj Gori, Sloveniji…

Umjetnička ravnateljica zbora je profesorica Maja Rogić, redovna članica Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade i Hrvatskog društva skladatelja.

Probe se održavaju u prostorijama Mjesne samouprave Volovčica, Kriška 20.

Prijave i dodatne informacije na: 0915112638, [email protected], [email protected].