Koncertom u Lisinskom “Zagrepčanke i dečki” slave 20. rođendan

Zbor “Zagrepčanke i dečki” održat će 2. lipnja u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog koncet “Na kraju tunela točkica bijela” kojim će početi proslavu svoga 20. rođendana.

zagrepcanke-i-decki

Projekt i koncert “Na kraju tunela točkica bijela” sastoji se od dvadeset novih pjesama nade i radosti, vedrine i dobrote. Njima djeca i roditelji Plesnog zbora “Zagrepčanake i dečki” navješćuju neko novo vrijeme, vrijeme radovanja i sreće za sve nas, ističu ponosno slavljenici na svojoj web stranici.

Dalje pišu:

“Neka nas dograbe zvuci novog optimizma s kojima nam neće biti teško radosno ići u neko nove vrijeme u kojem će za djecu i za sve nas biti mnogo topline – one ljudske, gospodarske i moralne; topline sunca na našem prekrasnom Moru Jadranskom, na raspjevanim žitnim poljima Slavonije – u cijeloj Lijepoj našoj.

Dođite na koncert, čekaju Vas Zagrepčanke i dečki, La dance, Cro dance i Dječji zagrebački gitarski orkestar.

I sigurno ćete uživati u pjesmi i plesu od prvog do zadnjeg minuta programa, a za sve to su se pobrinuli još i voditeljica Lana Marinović, koja je u autorica većine pjesama i veliki tim suradnika u kojem je teško nekoga ne preskočiti: Tin, Janja, Robert, Danijela, Lada, Natalija, Zrinka, Dario, Dina, Nataša, Ljiljana, Slavko, Dominik…”

U išekivanju slavljeničkog koncerta poslušajte njihovu pjesmu “Volim cijeli svijet” čiji spot jena Youtubeu vidjelo blizu 110.000 ljudi: