Policija uspjela pronaći automobil koji je ukraden u vrijeme dok je vlasnik u bolnici odrađivao 24-satnu smjenu

Policija uspjela pronaći automobil koji je ukraden u vrijeme dok je vlasnik u bolnici odrađivao 24-satnu smjenu
Foto: Facebook

Pronađen je automobil Antonia Gašpara, medicinskog tehničara u KBC Sestre Milosrdnice, koji je ukraden s parkirališta dok je vlasnik bio na poslu.

On je krađu prijavio policiji te je automobil ubrzo pronađen u šumi u blizini Roginine ulice 1. ogranka, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Informaciju o krađi automobila tome objavila je Maja Samardžić Gašpar na svom Facebook profilu.

“Dragi moji FB prijatelji, nisam aktivna na FB-u, ali sad vas sve molim za pomoć. Moj muž Antonio Gaspar je medicinski tehničar u KBC Sestre Milosrdnice i danas ujutro je izašao iz smjene od 24 sata i shvatio dok je on radio u bolnici netko je odlučio UKRASTI NAŠ AUTO! I to drugi put u 9 mjeseci na istom mjestu. Auto je Audi A3, 2014 godine, sivo smeđi. ZG 3161 HG.
Molim vas pomozite da ga pronađemo!”, napisala je Maja Samardžić Gašpar.

Nakon što je automobil pronađen, svoju objavu je dopunila sljedećim riječima: “Dragi moji FB prijatelji i prijatelji prijatelja, zaista vam svima od srca hvala. ❤ Reagirali ste velikom brzinom i zato je AUTO PRONAĐEN (pomalo razbijen, ali pronađen). Hvala nepoznatom prolazniku koji je prepoznao auto i javio policiji. U ovom kaosu, neopisiv je osjećaj znati da ipak nismo sami.”