‘Ples sa zvijezdama’ vodi nas u svijet legendarnih filmskih ostvarenja

Foto: Nova TV

Pred nama je još jedna nedjeljna večer rezervirana za show ‘Ples sa zvijezdama’, a četvrta emisija uživo tematskog naziva ‘filmska večer’ na male ekrane donijet će brojne plesne stilove i raskošne koreografije posvećene sedmoj umjetnosti. Plesni parovi u svoje će koreografije pretočiti neka od najpoznatijih kinematografskih djela, stoga nema sumnje da će podijem u nedjelju zavladati prava filmska idila.

Kultni i megapopularni filmovi poput ‘Pretty Woman’, ‘Top Gun’, ‘Singing in the Rain’, ‘Godfather’, ‘Fifth Element’ i ‘Toma’ samo su neki od ukupno jedanaest filmskih naslova koje će kandidati izabrati za svoje nastupe, a gledatelji mogu očekivati čaroban spoj plesa, vrhunske glazbe i bogatog scenskog doživljaja. Osim toga, zvijezde će u emisiji otkriti koji su im omiljeni filmski žanrovi te planiraju li se ikad u karijeri upustiti u glumačke vode, a od onih koji se već bave glumom doznat ćemo kako se pripremaju za nove uloge i što iduće imaju u planu.

Dva para već su napustila natjecanje, a jedanaest preostalih parova imalo je samo nekoliko dana za pripremu novih plesnih točaka. U novoj epizodi vidjet ćemo cha cha cha, paso doble, tango, rumbu, slowfox, sambu, jive, dva valcera i dva quickstepa, a koje će filmove i plesne stilove natjecatelji upariti u svojim točkama ostaje za vidjeti.

Tko će ovoga puta briljirati, a koga žiri neće počastiti visokim ocjenama otkrit će nova epizoda u kojoj će se jedan plesni par oprostiti od natjecanja. Očekuje nas još jedno spektakularno i glamurozno izdanje showa u kojem će nas zvijezde odvesti u svijet filma i legendarnih glumačkih ostvarenja, a novu epizodu ne propustite pogledati u nedjelju od 20.15 na Novoj TV!