Dado Topić pridružio se grupi Galeria u pjesmi “Dvoje sretnih ljudi”

Foto: Press

Nakon nešto duže pauze splitska pop grupa Galeria vratila se s pjesmom “Ispod pokrivača” koju izvode s Tedijem Spalatom, a nastavila sa singlovima: “Slikar” s Giulianom, “Ljubav mog ditinjstva” s Alenom Nižetićem, “Plaćenik” s Goranom Karanom. Prvi dan proljeća rezerviran je za “Dvoje sretnih ljudi” s Dadom Topićem.

Miro Alduk zadnjih je 10 godina raspisivao svoje glazbene ideje koje su strpljivo čekale pravi tren. Tako je nastala i pjesma “Dvoje sretnih ljudi”. Mirov pečat je glazbeni dok Vedran Gavrić potpisuje stihove.

Foto: Press

O radu s Dadom Topićem i novoj pjesmi Miro je rekao: “Iznimna mi je čast što smo imali priliku ugostiti Dadu u pjesmi. Poslužit ću se imenom pjesme i reći kako smo sretni ljudi zbog ove suradnje.”

“Dvoje sretnih ljudi” objavljena je na albumu “Galeria & Friends” koji je stilski prigrlio pop, rock i jazz zvuk te se naslonio na neodoljiv dalmatinski ugođaj. Prijatelji su ova glazbena imena: Goran Karan, Tedi Spalato, Giuliano, Alen Nižetić, Hari Rončević, Ivo Jagnjić (Dalmatino) i Petar Dragojević.

Ljubav je središnji motiv cijelog albuma, a uz vrsno glazbeno umijeće vidljivo u izvedbama, stihovima i notama, jedno je sigurno – album će, baš kao i singl, osvojiti publiku.