Pjevač Matija Cvek progovorio o odnosu s Jelenom Rozgom: “Jelena je apsolutno osoba koja zrači!”

Foto: Screenshot Youtube

Pjevač Matija Cvek obožavan je diljem Hrvatske, ali i izvan nje. Zadnjih godina niže velike uspjehe u svojoj karijeri, a o privatnom životu malo priča, no za portal Azra.ba otkrio je pokoji detalj.

Primjerice, detalje o suradnji s pjevačicom Jelenom Rozgom na pjesmi “Zar je ljubav spala na to”.

“Jelena i ja smo već dugo prijatelji te smo na njenu inicijativu snimili i spomenutu pjesmu. Meni je bila čast pjevati pjesmu koju je Tifa već obilježio te joj dati neki svoj doživljaj, a naravno još je veća čast pjevati s jednom od naših najpriznatijih i najvoljenijih izvođačica. Jelena je doista jedna od najpozitivnijih, najoptomističnijih, i najradišnijih kolegica koje znam te njen entuzijazam puni i nas nešto ‘manje’ kolege. Apsolutno osoba koja zrači i jedna od meni dražih suradnji”, kaže Matija.

Otkrio je i da je kao dječak volio je nogomet, a njime se bavio sve do svoje 18. godine, no evo zbog čega se morao odreći svoje velike ljubavi prema sportu.

“Nakon moje punoljetnosti nastupile su povrede i prekinule moj dječački san. Nogomet je možda i moja prva prava ljubav, te mu se sada vraćam isključivo kao navijač. Fali mi bar rekreativno pa se nadam da ću riješiti probleme s povredama i zaigrati opet”, rekao je Matija Cvek.