Bez vozačke vozio u suprotnom smjeru, odbio alkotest, na kraju se zabio u policijsko vozilo

Policija
Ilustracija | Foto: MUP

U mjestu Novi Bešinci noćas se odvijala prava drama na cesti. Vozač (39) je vozio u suprotnom smjeru, odbio alkotestiranje, na kraju se zabio u policijsko vozilo.

U subotu 14. siječnja 2023. oko ponoći u mjestu Novi Bešinci, policijski službenici su prilikom nadzora prometa pokušali zaustaviti osobni automobil marke “Volkswagen”, požeških registarskih oznaka koje se kretalo suprotnom prometnom trakom, dok se vozač oglušio na svjetlosne i zvučne signale, objavila je PU požeško-slavonska.

Vozilo je zaustavljeno između mjesta Podgorje i Vetovo te je utvrđeno da se radi o 39-godišnjem vozaču koji kod sebe nije imao vozačku dozvolu, odbio je alkotestiranje nakon čega se s navedenog mjesta udaljio vozilom.

Nadalje, 39-godišnji vozač je u blizini mjesta Podgorje udario u policijsko vozilo koje se nalazilo zaustavljeno i pokušao pobjeći, no ubrzo su ga sustigli policijski službenici.

39-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.