Parni valjak novim spotom “Samo ti (Norma Belle)” slavi 40. rođendan

Jedan od najboljih hrvatskih rock bendova Parni Valjak oduševit će sve fanove novim singlom i spotom “Samo ti (Norma Belle)”, što je tek početak proslave 40. godišnjice velike diskografske i glazbene karijere.

parni_valjak

Pjesma je snimana u RSL studiju u Novom Mestu, autor pjesme je Husein Hasanefendić Hus, a Parni Valjak zvuči bolje nego ikad, objavio je Croatia Records, uz napomenu da singl dolazi dvije godine nakon što je Valjak objavio hvaljeni album “Nema predaje”.

Odličan spot režirao je Dalibor Kazija u produkciji studija Vizual 7.

Parni Valjak je jedan od najvećih, odnosno najpopularnijih zagrebačkih rock sastava. Osnovan je 29. studenog 1975., a na sceni je do danas ostavio veliki trag. Grupa je nastala razilaženjem Grupe 220. Ova je grupa jedna od “pokretača” čitavog vala rock i pop-rock grupa na ovim prostorima, a izbacila je brojne hitove kao što su “Lutka za bal”, “Stranica dnevnika”, “Neda”, “Moje dnevne paranoje”, “Uhvati ritam”, “Jesen u meni”, “Ugasi me”, “Sve još miriše na nju”, “Zastave”, “Sunčanom stranom” i brojne druge uz koje odrastaju sve generacije.

Nedavno je Parni Valjak dobio još jedno veliko priznanje, Nagradu Grada Zagreba za najviše zasluge u promicanju društvenog života u gradu. Posljednji album “Nema predaje” objavili su prije dvije godine u luksuznom limitiranom izdanju, standardnom izdanju te na dvostrukom LP-u.

Pogledajte najnoviji uradak Parnog valjka: