ONLINE ANKETA: Fuliranje proglašeno najboljom zagrebačkom adventskom lokacijom

Fuliranje

U anketi koju je na portalu www.adventzagreb.com provela Turistička zajednica grada Zagreba za najbolju adventsku lokaciju u Zagrebu izabrano je – Fuliranje.

“U iznimno jakoj konkurenciji pobjedu je odnijelo Fuliranje. Iznimno kreativan i originalan urbani koncept, raznoliki sadržaji i odličan program za sve generacije, uz vrhunsku gurmansku street ponudu pokazali su se kao dobitna kombinacija”, navodi se u priopćenju koje su objavili ponosni organizatori ove manifestacije.

Mnogobrojni posjetitelji prepoznali su vrijednost ovog događanja, koje već šestu godinu oduševljava i Zagrepčane i posjetitelje Zagreba.

Ovogodišnji moto Fuliranja Life is a Circus predstavio je novi street gastrotainment i pokazao koliko su street food, kao i događanja “na ulici“ važan dio turističke ponude kako Zagreba tako i Hrvatske.

Roman Pokos, direktor kreativne agencije Kokoš ili jaje, koja je organizator Fuliranja, istaknuo je da su uloženi ogromni napori, od uređenja i izrade dizajnerskih funkcionalnih kućica do osmišljavanja programa i odabira najboljih najmoprimaca i zato mu je jako drago što su i posjetitelji prepoznali poseban duh Fuliranja i rado ga posjećuju.

Ova pobjeda ujedno je i veliko priznanje agenciji Kokoš ili jaje te, kako kažu, snažna motivacija za još bolje i atraktivnije projekte.

Fuliranje

Fuliranje

Foto: Nika Mokos i Sandro Sklepić