NISU SVI NA REMONTU: Zagrepčani se trenutno mogu kupati na dva otvorena i tri zatvorena bazena

Bazen Šalata
Foto: sportskiobjekti.hr

Radovi na bazenima SRC Šalata, Iver, Jelkovec i Zimsko plivalište Mladost, završeni su prema predviđenim rokovima te su navedeni bazeni otvoreni za korisnike.

Servis bazena u Sportskom parku Mladost počeo je 6. kolovoza i traje do 31. kolovoza, dok je servis bazena Utrina krenuo u ponedjeljak 20. kolovoza te će trajati do 02. rujna, priopćeno je gradske iz Ustanove Upravljanje sportskim objektima.

U priopćenju se napominje da je zbog potrebe za provođenjem dodatnih ispitivanja po provedenim radovima redovnog godišnjeg remonta na bazenskom kompleksu Svetice, došlo je do produženja roka remonta.

Sve u svemu, građanima su trenutno na raspolaganju dva otvorena i tri zatvorena bazena.

Radovi koji se izvode u sklopu redovnog servisa odnose se na čišćenje cijelog protočnog sustava, hiperkloriranje bazena, ispiranje filtera na kupalištima, generalno čišćenje popratnih prostorija i njihovo dezinficiranje, zamjenu dotrajalih dijelova, hiperkloriranje cijelog sustava u strojarnici, čišćenje i hiperkloriranje kompenzacijskih šahtova, te na eventulane građevinske popravke, soboslikarske radove itd.