“Nestalo je u životu sve” – Darko Domijan snimio novu pjesmu i spot s tamburašima

Foto: Screenshot Youtube

Darko Domijan, doajen naše pop-rock scene, snimio je videospot za svoju novu pjesmu “Nestalo je u životu sve”. Glazbu potpisuje Marin Seko, stihove Ivan Palac, a aranžirao je Davor Totović.

Pjesma je snimljena u latino ritmu te nas već na prvo slušanje pokreće na ples. Iako se radi o tužnoj ljubavnoj priči, poletan ritam pjesme nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svatko od nas vjerojatno je barem jednom u životu bio ostavljen, pa je poput Darka Domijana pomislio da je u životu baš sve nestalo i da izlaza nema.

U glazbenoj produkciji pjesme, Darko Domijan je napravio malu avanturu u tamburaške vode. Naime, za glazbenu pratnju odabrao je tamburaški sastav Maroco Band. Ovi mladi karlovčani odlično su se uklopili u cijeli projekt i dobro se nose uz iskusnog kolegu Domijana. Darko Domijan, kao iskusni profesionalac i ovoga puta emociju nove pjesme uspješno prenosi na svoju publiku. Mnogo je signala koji ukazuju na to da će pjesma “Nestalo je u životu sve” zasigurno osvojiti srca Domjanovih obožavatelja koji godinama strpljivo čekaju njegove nove hitove.

Spot je sniman na prekrasnim slunjskim lokalitetima; Jelenov gaj, Generalski Stol i na kanjonima Korane kod Slunja. Scene koranskih kanjona zaista su fascinantne kao i interijeri u kojima je spot sniman. Produkcija i snimanje spota rađena je u Produkciji digitalni tisak iz Karlovca.

Iako pjesma “Nestalo je u životu sve” pjeva o tužnom rastanku i nije baš optimistična, Darko Domijan ipak kreće u nove radne pobjede. Naime, on, kao ekskluzivac Croatia Recordsa, u skorijoj budućnosti namjerava objaviti sijaset novih singlova koji će zasigurno pronaći put do njegove vjerne publike.