NAJVESELIJI DJEČJI MASKENBAL: Najzanimljivije i najoriginalnije maske očekuju vrijedne nagrade

NAJVESELIJI DJEČJI MASKENBAL: Najzanimljivije i najoriginalnije maske očekuju vrijedne nagrade

Već tradicionalni Maskenbal na ledu, najveseliji dječji maskenbala u Zagrebu i okolici, ove se godine održava po 29. put, i to u nedjelju 24. veljače na klizalištu SRC Šalata od 10:30 do 12:00 sati.

Maskenbal svake godine posjeti oko 200 posjetitelja na tribinama te 400 maskiranih klizača na ledu koji tijekom 90 minuta programa i uz popularne taktove domaćih i stranih glazbenih hitova pokazuju svoje maske, a među kojima žiri na koncu bira najzanimljivije i najoriginalnije maske kako bi njihove tvorce nagradili prigodnim nagradama. Tako je i prošle godine podijeljeno 10 glavnih i dvije posebne nagrade.

Svake godine se okupljenim klizačima, među kojima je najviše djece ali i odraslih koji dolaze u njihovoj pratnji, podijele i krafne bez kojih je nezamislivo pokladno razdoblje kao i bilo kakav maskenbal.

Ustanova Upravljanje sportskim objektima, organizator Maskenbala na ledu, i ove je godine u suradnji s partnerima pripremila brojne nagrade za malene natjecatelje pa će tako najoriginalnije maske, između ostalog, biti nagrađene mjesečnim ulaznicama za bazen SP Mladost, početnom podukom plivanja za djecu do 10 godina na BK Svetice, ulaznicama i klizaljkama za termine na Šalati, probno jahanje s trenerom na Hipodromu, dnevnim ulaznicama za skijanje na Sljemenu itd.. Jednako su vrijedne i pokloni koje su osigurali brojni sponzori pa će tako klinci na Šalati imati priliku uživati u Ledo sladoledima, a među nagradama je i nekoliko paketa zabavno-edukativnog računalnog softwarea Učilica tvrtke Markotel.

Više informacija o Maskenbalu na ledu potražite na www.sportskiobjekti.hr te na facebook stranicama SRC Šalate i ustanove Upravljanje sportskim objektima.