Počela kupališna sezona, u subotu građanima svoja vrata otvara i vanjski bazen SRC Šalata

Foto: Ustanova Upravljanje sportskim objektima

Kupališna sezona na jezerima Bundek i Jarun te na vanjskim bazenima Sportskog parka Mladost službeno je krenula 1. lipnja, a u subotu 11. lipnja građanima svoja vrata otvara i vanjski bazen SRC Šalata.

Službeno radno vrijeme kupališta na Bundeku i Jarunu je od 10:00 do 20:00 sati budući da u tom vremenskom periodu na plažama gradskih kupališta dežuraju licencirani spasioci te je u istom periodu dostupna prva pomoć i dežurni liječnik.

Foto: Ustanova Upravljanje sportskim objektima

Radno vrijeme vanjskih bazena za građanstvo u sklopu Sportskog parka Mladost je radnim danom od 12:00 do 18:00 sati a vikendom i blagdanom od 10:00 do 19:00 sati. Na Šalati je bazen za građanstvo otvoren radnim danom od 13:30 do 18:00 sati te vikendom i blagdanom od 11:00 do 19:00 sati.

U sezoni 2022. za kupanje su otvorene sve plaže jezera Jarun i Bundek. Ispitivanja kakvoće vode za kupanje provoditi će se redovito, a u skladu sa zakonskim propisima. Ispitivanja obavlja Gradski ured za zdravstvo u suradnji sa Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „dr. Andrija Štampar“.

Cijena ulaznice na bazenima za odrasle osobe iznosi 20,00 kn, dok je cijena za djecu, umirovljenike i osobe s invaliditetom 10,00 kuna. Postoji mogućnost kupnje dnevnih, mjesečnih i godišnjih ulaznica, a detaljan cjenik možete pronaći na ovom linku.