Na Trgu bana Jelačića pretukao ženu, šokirani svjedoci izjavili: “Sva je bila plava i krvava!”

Ilustracija | Foto: MUP

Alkoholizirani muškarac srednjih godina danas popodne je na Trgu bana Jelačića nasrnuo na žensku osobu te je mlatio šakama i nogama toliko dugo dok dok uznemireni građani nisu pozvali policiju.

Iz zagrebačke policije za Večernji list kazali su kako je ženska osoba prevezena na liječenje u KBC Zagreb te su joj za sada utvrđene lakše tjelesne ozljede dok je muškarac zbog iznimno lošeg stanja uzrokovanim alkoholom završio na hospitalizaciji u KB Sveti Duh.

Kako Večernjak neslužbeno doznaje, radi se o paru lošeg imovinskog stanja. Navodno su ostali bez krova nad glavom, a već tjednima lutaju centrom Zagreba.

Od očevidaca se doznaje kako napadač nije stao mlatiti ženu sve dok nije počela ozbiljno krvariti premda iz policije kažu kako nije teže ozlijeđena.

“Sva je bila plava i krvava, krvave maramice bile su razasute po podu. Strašan prizor. Svi građani koji su se našli na licu mjesta bili su jako uznemireni i šokirani. Od ljudi iz centra grada čula sam kako policija već neko vrijeme zna za tog čovjeka, ali oni ga svako toliko odvedu na spavanje u postaju pa već ujutro izađe kao da se ništa nije dogodilo”, kazala je za Večernji list uznemirena svjedokinja nesretnog događaja.

Komentari