Na HTV-u uskoro 17. sezona popularne serije “Umorstva u Midsomeru”

Na HTV-u uskoro 17. sezona popularne serije "Umorstva u Midsomeru"
Foto: HRT

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 23. kolovoza na Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 15 sati počinje s prikazivanjem 17. sezone serije „Umorstva u Midsomeru”.

Ukradeni kriminalistički roman, magija među slavnima, pučki festival i predstavljanje novog engleskog pjenušca postaju pozadina za ubojstvo i kaos kad se Barnaby i Nelson vrate u prelijep, ali ubojit midsomerski krajolik u 17. sezoni popularne serije “Umorstva u Midsomeru”.

Neil Dudgeon i Gwilym Lee glume višeg inspektora Johna Barnabyja i narednika Charlieja Nelsona. Pomaže im patologinja dr. Kate Wilding koju glumi Tamzin Malleson.

U privatnom životu, Barnaby i njegova žena Sara (Fiona Dolman) moraju se snalaziti kao mladi roditelji malene Betty, a tu je i Barnabyjev voljeni ljubimac, pas Sykes.

Unatoč slikovitom krajoliku u Midsomeru je više od tristo ljudi prijevremeno umrlo. Među bizarnim i krvavim ubojitim instrumentima od početka serije su neispravni mikrofon iz kojeg trese struja, otrovna žaba, francuska giljotina, igla za šešir, bočice zimnice, toranj starih novina, vodoriga i police midsomerskog sira s plemenitom plijesni!