Najbolja televizijska detektivka vraća se u trećoj sezoni kriminalističke serije “Zvršni udarac”

Foto: Nova TV

Najbolja televizijska detektivka vraća se u trećoj sezoni hit kriminalističke serije “Zvršni udarac” (The Closer). Dobitnica Zlatnog globusa Kyra Sedgwick i ovoga puta u ulozi Brende oduševit će svojim nevjerojatnim talentom za hvatanjem kriminalaca.

Nova sezona od 6. srpnja na Doma TV-u donosi svježu dozu složenih slučajeva, koje Kyra i njezin tim moraju riješiti.

Treća sezona popularne serije donosi niz novih izazova s kojima se neukrotiva Brenda mora suočiti. Baš kad pronađe svoje mjesto u svijetu, financijska kriza u LAPD-u će zaljuljati tlo pod njenim nogama.

Njena borba da riješi ubojstva, dok štiti pojedine članove svoje ekipe od transfera, otkaza i prijevremenog umirovljenja, ugrozit će njezina prijateljstva. Podršku Brendi, uz povremenu pomoć u istrazi, ali i ljubav, pružit će specijalni agent Federalnog istražnog ureda Fritz Howard (Tenney).

Unatoč nedavnoj odluci da se preseli k Brendi, njihova veza bit će stavljena na kušnju zbog dugih sati koje predana detektivka provodi na poslu. Brendin tim detektiva posebno će ojačati u novoj sezoni, a Brenda će se najviše povezati s Davidom Gabrielom (Reynolds), mladim detektivom kojeg glavna junakinja smatra svojom desnom rukom.

Mrzovoljni poručnik Provenza (Bailey) i uglađeni detektiv Andy Flynn (Denison) izvrsni su istražitelji, koji cijeli tim ponekad dovode u rizik jer rade pogreške koje ih mogu skupo koštati.