Massimo oduševio 20.000 posjetitelja Bundekfesta

Jučerašnja večer na Bundekfestu bila je i više nego odlična, puna emocija, jednom riječju noć za pamćenje. Pjesmom ‘Gdje smo sad’ sa aktualnog albuma ‘Dodirni me slučajno’ Massimo je započeo pravu glazbenu čaroliju u kojoj je uživalo dvanaest tisuća ljudi.

massimo-savic-630

Zaljubljenih lica koji su uživali u romantičnim pjesmama jednog od najljepših vokala domaće glazbene scene moglo se vidjeti na svakom koraku. Koncertni spektakl na Bundekfest privukao je ljubitelje Massimovih pjesama, ali i sve one koji nisu imali prilike uživati u koncertu u pulskoj Areni. Massimo je pred zagrebačkom publikom otpjevao hitove ‘Iz jednog pogleda’, ‘Dodirni me slučajno’, ‘Tišina’, ‘Odjednom ti’, ‘Zar više nema nas’.. Najveća euforija nastala je na prve taktove hita ‘Suze nam stale na put’ koji već neko vrijeme opravdano drži broj jedan na svim top ljestvicama radijskog etera.

Ovim koncertom Massimo je još jednom pokazao zašto ga publika toliko voli, zašto istinski uživaju u njegovim pjesmama, a on se nekoliko puta zahvalio publici što su došli i postali dio noći koja će se itekako pamtiti!

Večer su otvorili grupa ‘Kužiš stari moj’ koji su puna dva sata zabavljali publiku, a nastup na Bundekfestu održan je u sklopu proslave njihovog dvadesetog rođendana.

Slavljenici su publiku i više nego dobro zagrijali sa stranim i domaćim hitovima. Svi posjetitelji jučerašnjeg dana na Bundekfestu mogli su se opustiti u poslijepodnevnim besplatnim antistres masažama, karaokama, uživati u glazbi DJ-a Maria Kovača, a sve to u sklopu Antistres Partyja. Pravi kreativci svoje znanje i kreativnost jučer su mogli pokazati u Kreativnim radionicama centara za kulturu Grada Zagreba, a oni najmlađi uživali su u predstavama GK Žar Ptica ‘Pavao i njegov glavao’.

U šatoru tehničke kulture moglo se vidjeti virutalno letenje i zrakoplovna informatika, izložba fotografija, radionice elektroničkih konstrukcija 0Igra svjetlosti’, radionica robotike i mnogo toga što krije veliki kutak tehničke kulture. U sklopu Etno programa nastupili su FA Vrapčanci, LG Petrovsko Špoljari, KUD Prigorski Zdenec.

Foto: Hrvoje Banić