Legendarni Zucchero stiže u Lisinski! Ulaznice za neponovljivi glazbeno-vizualni spektakl već su u prodaji

Legendarni Zucchero stiže u Lisinski! Ulaznice za neponovljivi glazbeno-vizualni spektakl već su u prodaji
Foto: Press

Nakon 14 spektakularnih koncerata koje je održao u Veroni ovoga i prošloga mjeseca, čime je oborio rekord po održanim koncertima u veronskoj Areni, talijanska legenda Zucchero Fornaciari krenuo je na svjetsku turneju World Wild Tour koja ga sljedeći mjesec prvi put dovodi u Lisinski!

Dana 28. lipnja Zagreb očekuje energični rock-spektakl najprodavanijeg talijanskoga izvođača na svijetu, uz podršku banda koji čine vrhunski glazbenici i fantastične pjevačice.

Zucchero iza sebe ima impresivnu karijeru tijekom koje je prodao više od 60 milijuna albuma, ostvario brojne suradnje i duete s glazbenim velikanima rock, pop i klasične glazbe te na tisuće koncerata kojima je ispisao povijest.

Iako je njegova željno iščekivana turneja 2020. godine morala biti odgođena zbog epidemije, talijanska megazvijezda nije prestala stvarati te je prošle godine objavljen hvaljeni album Discover s obradama velikih svjetskih i talijanskih hitova.

World Wild Tour 2022 obilazi svijet nezaboravnim energičnim nastupima istinske legende prepoznatljivog promuklog soul glasa koja će u pratnji milijuna ljudi pjevati nebrojene hitove starijih i novijih datuma.

A najvažniji datum za hrvatsku publiku je 28. lipnja, dan kada će Lisinski biti mjesto neponovljivog glazbeno-vizualnog spektakla!

Ulaznice, po cijenama od 210 do 490 kn, dostupne su na blagajnama Lisinskog te online na lisinski.hr i ulaznice.hr.