PRVI NASTUP NAKON PETOGODIŠNJE PAUZE: Plavi orkestar oduševio publiku u Slavonskom Brodu

Plavi Orkestar oduševio publiku u Slavonskom Brodu
Foto: Press

Nakon petogodišnje stanke Plavi orkestar sinoć je oduševio publiku u Slavonskom Brodu, a koncert je bio tek početak njihove ljetne turneje koja uključuje nastupe 3. kolovoza na Ljetnoj pozornici u Opatiji, 24. kolovoza na Sustipanu u Splitu, te 1. rujna u kamenolomu Montraker u Vrsaru.

Obožavatelji svih generacija okupili su se kako bi uživali u nezaboravnom glazbenom iskustvu i prisjetilo se hitova koji su obilježili posljednjih nekoliko desetljeća. Ovo je bio prvi koncert Plavog orkestra nakaon petodogišnje stanke,

Foto: Press

Plavi orkestar, predvođen karizmatičnim Sašom Lošićem Lošom, započeo je koncert hitom “Revolucija” s posljednjeg albuma koju su snimili i sa popularnim bendom Dubioza Kolektiv.

Repertoar je bio bogat hitovima kao što su “Pijem da je zaboravim”, “Nisam je probudio” “Bolje biti pijan nego star”, a pred kraj su raspametili publiku hitovima “Ako su to samo bile laži”, “Zelene su bile oči te” i “Suada”.

Posebno emotivan trenutak nastupio je kada je bend izveo baladu “Sava tiho teče” posvećenu svim generacijama koje su odrasle uz njihovu glazbu. Publika je zajedno s bendom pjevala svaku riječ, stvarajući dirljiv trenutak zajedništva.

Nakon više od dva sata svirke, koncert je završio uz ovacije i dugotrajan aplauz, dok su članovi benda zahvaljivali publici na podršci i ljubavi. Plavi orkestar je još jednom dokazao zašto su jedno od najomiljenijih imena regionalne glazbene scene. Plavi orkestar pokazao je da njihova glazba i dalje snažno rezonira s publikom.

“Radujemo se povratku na pozornicu. Veliki je užitak praviti buku s ovim bendom. Spremamo i nove pjesme koje nose isključivo dobru energiju i pozitivnu atmosferu. Kod nas nema zaustavljanja, tek smo zapravo na početku” rekao je Saša Lošić Loša uoči koncerta.

Ovo je bio prvi koncert Plavog orkestra nakon petogodišnje stanke, a ovoga ljeta nastupit će 3. kolovoza na Ljetnoj pozornici u Opatiji, 24. kolovoza na Sustipanu u Splitu, 1. rujna u kamenolomu Montraker u Vrsaru.