KVIZ OPĆEG ZNANJA – KOZa: 23. ožujka drugo po redu glazbeno izdanje!

Foto: Press/KOZa

U četvrtak, 23. ožujka, s početkom u 19 sati, u klubu Metropolis održat će se drugo po redu glazbeno izdanje KOZe, kviza općeg znanja. Kviz će voditi doktorirani muzikolog i povremena legenda stand-up komedije Goran Vugrinec Goc, svaka natjecateljska ekipa može imati maksimalno četiri i minimalno dva člana, kotizacija iznosi 20 kuna po članu ekipe, nagrade koje su pripremili sponzori izdašnije su no ikad, a sve zainteresirane molimo da se prijave što prije kako ne bi ostali bez mjesta!

KOZa: Veliki glazbeni kviz sastojat će se od sljedećih kategorija: Elemental donosi 30 zvučnih ili tekstualnih pitanja iz svih mogućih područja glazbene umjetnosti; Tamo gdje je sve po mom predstavlja šest tematskih kategorija (po pet pitanja) od kojih će sretnici iz publike birati tri na koje cijela dvorana mora odgovarati; Smak svita od vas očekuje da paralelno analizirati sliku, zvuk i titlove na filmićima koje smo vam pripremili; Fantomi traže prepoznavanje dviju poznatih osoba iz glazbenog svijeta na temelju serije hintova. Dvije ekipe koje su nakon ‘Fantoma’ najbolje rangirane izlaze na stejdž u veliko i napeto finale zvano Heroj ulice, gdje će moždane snage odmjeriti odgovaranjem na brzopotezna pitanja pod pritiskom vremena i ljubomornih pogleda publike.

Osim što ćemo nagraditi finaliste, pripremili smo i zbilja cijelu hrpu nagrada koje ćemo podijeliti na velikoj lutriji pod pauzama. Da glazbeno znanje bude kvalitetno nagrađeno pobrinuli su se Room Escape by Fox in a Box, Paintball FLEKA, Muzej prekinutih veza, Muzej iluzija, Muzej torture – Tortureum, Tehnički muzej Nikola Tesla, Schwarzkopf, Miss Donut, Zmajska pivovara i Sax.


Svoje ekipe za dinamičnu glazbenu KOZu možete prijaviti na bilo koji od sljedećih načina: