KRVAVI OBRAČUN: Preminuo muškarac koji je drugog muškarca napao nožem

Policija - rotaciona svjetla - noć
Ilustracija | Foto: ZG express

Noćas, oko 1 sat, policija je zaprimila dojavu o sukobu dvojice muškaraca u Zagrebu, na raskrižju Vodnikove i Savske ulice. Dolaskom na mjesto događaja, zatečena su dvojica muškaraca od kojih su jednog od njih građani svladali i zadržali, objavile je Policijska uprava zagrebačka.

Policijskim službenicima, građani su naveli da su dvojica muškaraca prije dolaska policije trčala po cesti te da je svladani muškarac drugog muškaraca napao nožem i zadao mu ozlijede. Budući da je bio agresivan i da se pokušao udaljiti sa mjesta događaja savladali su ga i potom pozvali policiju i hitnu medicinsku pomoć te su ga zadržavali do dolaska policije.

Na mjestu događaja policijski službenici su preuzeli nadzor nad svladanim napadačem, koji je i nadalje pružao aktivan otpor i pokušavao se udaljiti s mjesta događaja zbog čega su mu stavili sredstva za vezivanje. Za to vrijeme Hitna medicinska pomoć pružala je medicinsku pomoć ozlijeđenom muškarcu.

U jednom trenutku, na mjestu događaja, policijski službenici su uočili da je napadač ostao bez svijesti, zbog čega su odmah od djelatnika Hitne medicinske pomoći, koji su bili prisutni na mjestu događaja, zatražili pružanje medicinske pomoći.

Nakon pokušaja pružanja medicinske pomoći i neuspjele reanimacije od strane liječnika Hitne medicinske pomoći konstatirana je smrt navedenog muškarca. Radi se o muškarcu starosti 30 godina.

Ozlijeđeni muškarac, starosti 24 godine, prevezen je u Kliniku za traumatologiju te je utvrđeno da je lakše ozlijeđen iako ima više reznih rana po tijelu.