Poslušajte i ne sramite se zaplakati: Nova pjesma klape Rišpet

Stigao je dugo očekivani glazbeni dragulj dalmatinske klape Rišpet! Nova pjesma “Ćaća” u svakome će probuditi najdublje osjećaje i bez sumnje postati bezvremenski hit koji ćemo slušati godinama!

klapa-rispet

Pjesma “Ćaća” satkana je od najdubljih osjećajnih stihova koje su slikovito opjevali vrhunski glazbeni vokali Ivo Amulić, Jure Šaban Stanić, Damir Burić, Jure Bralić, Frane Jukić, Marin Čoko i Igor Visković. Tekst je napisao Robert Pauletić, a glazbu kao i uvijek potpisuje Pero Kozomara, ujedno producent i skladatelj klape, široj javnosti poznat kao “tata” klapske glazbe, autor hitova “Ne more mi bit”,  “Zora bila”, “Još ne mogu pristat volit” i mnogih drugih.

“Nadam se da će pisma Ćaća ostat generacijama iza nas i da će se pivat godinama jer je ova pisma satkana od čiste ljubavi i emocija“, rekao nam je skladatelj Pero Kozomara koji novi hit smatra jednom od najljepših pjesama koje je ikad napisao.

Novi hit na hrvatskom glazbenom nebu dobio je i laskavu titulu nove “Oprosti mi pape” te je  jedan od glavnih favorita za pobjedu na ovogodišnjem Splitskom festivalu koji će se održati na splitskim Prokurativama od 05. – 07. srpnja.

Poslušajte novu pjesmu punu ljubavi i emocija i ne sramite se zaplakati.

Komentari