Katalog za Guinnessa predstavlja Hrvatsku kao atraktivnu zemlju

Pred mnogim uglednicima, suradnicima i medijima održalo se predstavljanje najvećeg kataloga na svijetu kandidiranog za Guinness World Record.

katalog_neodoljiva_hrvatska
Impozantan katalog širine 1398 mm, visine 1650 mm, težine 70 kg, na 378 stranica i 900 kvadrata papira opisuje najvažnije vrednote Hrvatske, od identiteta i gospodarstva do posebnih oblika turizma, pod nazivom Neodoljiva Hrvatska i predstavlja svojim sadržajem potpuno novo, moderno poglavlje u promidžbi Hrvatske kao atraktivne turističke destinacije ali i države zanimljive za poslovne investicije.
U prostoru najljepšeg vidikovca u Zagrebu, na 17. katu The Westin Zagreb hotela, autor i voditelj projekta, Sunčana Matić iz agencije LUX, atraktivan katalog je okupljenom mnoštvu s ponosom predstavila kao 100 posto hrvatski proizvod. Istovremeno, naznačila je početak predstavljanja projekta u Hrvatskoj, šetnjom Muzejima Hrvatskog Zagorja.
Najveći katalog na svijetu razvijan je kao projekt neovisno tri godine, na sadržaju je radilo pedesetak stručnih autora, udruga, vrhunskih fotografa i dizajnera.
Iznimno zahtjevna faza tiska i dorade, tehnološki međunarodno konkurentan proces, odrađen je fuzijom hrvatskih tiskara FED i Offset NP GTO.
Katalog je prilikom predstavljanja pažljivo pregledan i dokumentiran za potrebe potvrde u kategoriji najvećeg kataloga na svijetu, Guinness World Record direkcije u Londonu.