Još jedan par napustio “Ples sa zvijezdama”: “Bilo je to jedno lijepo iskustvo, nažalost kratko je trajalo”

Alen i Ela | Foto: Nova TV

Iza nas je treća emisija ‘Plesa sa zvijezdama’ u kojoj su kandidati nastupe posvetili svojim najvećim ljubavima. Kroz cijelu emisiju imali smo prilike svjedočiti brojnim emotivnim pričama i trenucima za pamćenje, a na samom kraju za jedan je par plesna avantura završila.

Najmanje glasova osvojili su Alen i Ela, Mario i Helena te Ana i Mario. Žiri je od eliminacije spasio Anu i Marija, a u drugom krugu glasovanja publika je odlučila da plesni podij napuštaju Alen i Ela koji su u večeri posvećenoj ljubavi plesali sambu.

Foto: Nova TV

“Prije svega svima hvala – hvala Eli, hvala sjajnoj ekipi, navijačima, glasačima, žiriju… Bilo je to jedno lijepo iskustvo, nažalost kratko je trajalo”, poručio je Alen koji je u trećoj emisiji otkrio svoju veliku ljubav prema prirodi. Za sambu koju su otplesali, Alen i Ela osvojili su 17 bodova žirija.

“Meni je nedostajala samba. Svi su naveli posljedice, a kod tebe su uzrok spora stopala. Malo više raditi stopala i sve će to biti puno bolje”, poručio je Marko.

Frano i Gabriela, koji su postali prepoznatljivi po nadimku Frabi, izveli su nezaboravni slowfox posvećen njegovoj supruzi te osvojili visoka 34 boda žirija. “Ovo si ti. Kratko i jasno ovo je meni bio najdraži slowfox dosada u našim sezonama”, oduševljeno je poručio Igor.

Marco i Paula plesali su lyrical koji su posvetili njegovoj majci te osvojili 32 boda žirija. “Mislim da si stvarno utjelovio tu priču u ples. Ples je terapija i mislim da ti je ovaj nastup pomogao. Prikazao si svoju tugu, prikazao si da ti majka nedostaje. Mene si fascinirao, pokazao si da si odličan plesač”, istaknula je Larisa.

Okruglih 30 bodova za svoj lyrical nastup osvojili su Daria i Ivan. Nekoliko teških izazova obilježilo je njezin život, a plesom je prenijela poruku da je upravo život čudesan dar koji trebamo živjeti punim plućima. “Ja jako, jako volim kada mi ovako otvorimo emisiju. Ta cijela poruka koju si ti danas plesala je meni jako draga i bitna i hvala ti na tome. Mislim da je ovo do sada tvoj najbolji ples. Zasjala si, hvala ti!”, s oduševljenjem je komentirao Igor.

U trećoj emisiji uživo Tara i Mateo plesali su energični cha cha cha posvećen njezinom suprugu Farisu. Tari je obitelj najbitnija u životu, a s njezinim suprugom čini dobar tim. “Meni se svidjelo kako si pristupila koreografiji koja nije bila nimalo jednostavna. Uspjela si sve odraditi, nije bilo sve tehnički na nivou, ali si uspjela i jedno veliko bravo”, poručio je Marko, a Tara i Mateo su od žirija osvojili ukupno 28 bodova.

Petra i Damir plesali su slowfox u čast ljubavi koju ona osjeća prema svojoj maloj obitelji, a za njihov nastup žiri im je dodijelio 28 bodova. “Stopala su puno bolja nego prošli puta. Ruke su ti predivne duge, ali trebaju biti funkcionalne. No zadovoljan sam s ovim”, komentirao je Marko njihovu izvedbu.

Maja i Marko osvojili su 27 bodova žirija otplesavši jazz koji je posvećen Majinoj velikoj ljubavi – sportu. Maja je kao 8-godišnjakinja krenula na sportsku gimnastiku, a već u srednjoj školi znala je da će upisati Kineziološki fakultet, pa je sport za nju zaista cjeloživotna ljubav koju je prenijela i na sina. “Majo nezaustavljiva si. Nametnula si se od prve epizode kao netko tko cilja visoko i fantastična si u svemu što radiš. Onaj stav koji imaš kad silaziš niz stepenice zadrži ga do samog kraja”, istaknula je Franka.

Dario i Helena za valcer posvećen njegovoj supruzi koju bespogovorno sluša osvojili su 26 bodova žirija. “Imao si čistoću, preciznost. Nikad nisam posumnjao da sumnjaš u svoje korake. Stvarno si bio siguran. Možeš dodati malo liričnosti. Kod tebe je napredak konstantan”, komentirao je Igor.

Ana i Mario plesali su slowfox za koji su osvojili 25 bodova žirija. Za Anu je ljubav sve, a njezin najveći uspjeh je sin Toma, no ne zna ni što bi bez sestre blizanke Lucije koja je, kaže, zaslužna što je ona sada dio showa. “Što se tiče nastupa sve si bolja. Poradi malo na maznosti, da dobiješ tu fluidnost”, komentirao je Igor.

Samba u izvedbi Marija i Helene osvojila je 21 bod žirija. Kroz emisiju Mario je otkrio da je njegova najveća ljubav supruga Matea u koju se zaljubio u Africi gdje su tri mjeseca zajedno pomagali djeci da dobiju pitku vodu, a svoj ples posvetio je svim ljudima kojima su dosad pomogli. “Prvo da pohvalim tebe i suprugu na plemenitom radu. Osjećaš glazbu, ono što sam pričala prošli put, večeras je totalno suprotno”, rekla je Franka.

Za svoju rumbu Fran i Rebecca osvojili su 18 bodova žirija. Sve što Fran zna o ljubavi naučio je od žena – majke i sestara – kojima je posvetio svoj nastup. “Malo mi je trebalo senzualnosti na početku. Sklopi tu senzualnost i bjelovarski šarm i zablistaj”, poručila je Larisa.

Emilija i Patrik osvojili su 17 bodova žirija za rumbu posvećenu njezinom suprugu koji joj uvijek vjerno čuva leđa. “Jedna glavna stvar, popravi ramena i sve će bolje izgledati. To je od mene jedini komentar”, zaključio je Igor.