GLAZBENA POSLASTICA: Ansambl Antiphonus nastupa u Klovićevim dvorima

Sjajni ansambl Antiphonus nakon iznimno uspješne koncertne sezone priprema ljetnu turneju s najljepšim stranicama glazbenog baroka.

antiphonus

Gostovanje na Festivalu rane glazbe u Beogradu, potom nastupi u Novom Sadu, Slavonskom Brodu te – u srijedu 1.7. u 21:00 – veliki finale u Klovićevim dvorima na Gornjem gradu u Zagrebu.

A na programu glazba “s Neba i iz Pakla glazbenog Seicenta”: Najbolje od Uccelinija, Cavallija, Vivaldija, Monteverdija i dr. – u izvedbi vrsnih glazbenika ansambla Antiphonus i još dvije glazbene zvijezde:

“Stingova lutnjista” Edina Karamazova – koji nakratko prekida snimanje svoga već petog CD-a i pridružuje se ansamblu Antiphonus na ljetnoj turneji, te sjajnog tenora Krešimira Špicera koji u Hrvatsku stiže nakon novih međunarodnih uspjeha – i to ni više ni manje nego iz milanske Scale!

Nakon nastupa u Zagrebu, Antiphonus nastavlja glazbeno putovanje prema jugu te gostuje na Dubrovačkim ljetnim igrama – stoga je ovo posljednja prigoda za susret s ovim vrsnim glazbenicima.

“Dođite, jer – glazba je slatka muka!”, na poslovično duhoviti način koncert najavljuje “strogi član” žirija TV-showa Maestro, umjetnički voditelj Tomislav Fačini te poziva sve ljubitelje vrhunske glazbe da nikako ne propuste ovu glazbenu poslasticu.

Cijena ulaznica na dan koncerta je 100 kn, ali ih u pretprodaji možete osigurati za samo 70 kn. Za umirovljenike, studente i obitelji preko 3 člana – poseban popust i ulaznica za samo 45 kn.