U subotu u Utrinama revija udomljenih pasa

Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba uz podršku Royal Canina organizira ove subote, 04. srpnja reviju udomljenih pasa u psećem parku u Utrinama od 10-14 sati.

psi_psi

Već od jutarnjih sati ponosni vlasnici kućnih ljubimaca mogu doći u park prijaviti se za reviju na koju su dobrodošli svi udomljeni psi. To uključuje pse različite dobi, veličine i boje krzna: neki od njih su imali i ružne životne priče koje su prethodile udomljenju, a sad će ponosno prošetati sa svojim vlasnicima.

Vlasnici udomljenih pasa su sretni zbog činjenice da je revija namijenjena upravo njima, jer njihovi psi, iako prekrasni, ne udovoljavaju kriterijima službenih izložbi pasa. Zato na ovoj reviji nema pobjednika, svi sudionici dobivaju poklon pakete, a ispraćeni su pljeskom i uz zahvalnice.

Jer zahvaljujući dobrim građanima grada Zagreba azil Dumovec svake godine bilježi sve veći broj udomljavanja. Redovitim akcijama i programima edukacije radi se na podizanju svijesti građana o odgovornom postupanju prema kućnim ljubimcima. Uspjeh u svojem radu sklonište u velikoj mjeri duguje udomiteljima pasa i građanima koji redovito podržavaju ovakve akcije.

Posjetitelji će moći dobiti savjete o treningu pasa, moći će vidjeti pokazne vježbe, veterinar će savjetovati o brizi za kućne ljubimce, a pripremljena su i iznenađenja za najmlađe posjetitelje.

Ovo je jedinstvena prilika da se udomljeni ljubimci ponosno pokažu, da se vlasnici druže, razmijene iskustva, a zahvaljujući voditeljici Nini Slišković, smijeha i zabave neće nedostajati.