FOTO: Policija u poslovnom prostoru na Trešnjevci pronašla više od 20 kilograma amfetamina

Foto: PU zagrebačka

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u suradnji sa Sigurnosno-obavještajnom agencijom, dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 50 i 36 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “neovlaštena proizvodnja i promet drogama”.

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičeni protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje zajedno nabavljali veće količine amfetamina i MDMA, koje su potom skrivali, vagali i prepakiravali u poslovnom prostoru na području Trešnjevke, nakon čega su drogu dalje preprodavali”, priopćila je PU zagrebačka.

Foto: PU zagrebačka

U petak, 1. rujna pretragom poslovnog prostora policijski službenici su pronašli ukupno 20334,0 grama amfetamina pakiranog u 21 paket, ukupno 368,0 grama MDMA, dvije digitalne vage s tragovima droge te predmete za pakiranje droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku dok su kaznenu prijavu dostavili Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.