Feminnem i Alejuandro Buendija odnijeli pobjedu na 70. Zagrebačkom festivalu s pjesmom “Trending”

Feminnem i Alejuandro Buendija odnijeli pobjedu na 70. Zagrebačkom festivalu s pjesmom "Trending"
Foto: Matej Grgić

Feminnem ft. Alejuandro Buendija odnijeli su pobjedu na jubilarnom, 70. Zagrebačkom festivalu s pjesmom “Trending”. “Presretne smo, jako smo uzbuđene i zaista smo bile u šoku kada su proglasili pobjednike”, istaknule su Neda Parmać, Nika Antolos i Pamela Ramljak nakon pobjede.

“Super je pjesma i dobra zabava je bila večeras. I meni je ovo šok”, rekao je Saša Antić. “Ako je trebalo već doći do pobjede, drago nam je da je to sve bilo u suradnji sa Sašom”, zaključile su djevojke.

Svojim atraktivnim nastupom oduševili su prepunu dvoranu zagrebačkog HoB-a, a za vrijeme izvođenja pobjedničke pjesme na samom kraju izravnog prijenosa, u skladu s trendom, Alejuandro Buendija uslikao je selfie s djevojkama iz grupe Feminnem.

Pjesma “Trending” već je neko vrijeme u vrhu top lista radijskog etera, a svjetlo dana uskoro će ugledati i spot za ovaj singl. Video je snimljen u režiji Sandre Mihaljević.

Otkako su se ponovno okupile, Feminnem iz pjesme u pjesmu oduševljavaju publiku i struku. Svoj povratak na scenu najavile su pjesmom “Zajedno”, čime su prekinule gotovo desetogodišnju pauzu, a pjesma „Ima li nas sutra“ bila je sjajna najava plodnog stvaralačkog perioda koji je tek ispred njih.