POSLUŠAJTE: Grupa Feminnem predstavila snažnu baladu “Ima li nas sutra” [VIDEO]

POSLUŠAJTE: Grupa Feminnem predstavila snažnu baladu "Ima li nas sutra"
Foto: Borna Hržina

Grupa Feminnem predstavila je novi spot “Ima li nas sutra”! Snažna balada koju autorski potpisuju Branimir Mihaljević (glazba i aranžman) i Nenad Ninčević (tekst) već se nekoliko dana može čuti u radijskom eteru, a njena ljubavna poruka mnogima će izmamiti suze.

Svjesne su toga i Feminnemke koje vjeruju kako će upravo ova pjesma biti mnogima izbor za prvi ples na vjenčanju.

U spotu čiji režiju potpisuje Sandra Mihaljević, Neda, Pamela i Nika su poput gorskih vila, a uloga buduće mladenke pripala je Nedi. Pjesmu su komentirale i same djevojke.

“Rijetko koja pjesma me odvede u neki drugi svijet, a ova je to uspjela. Jednostavno te obuzme čista emocija, što je po meni najvažnije kod pjesme. Da izazove reakciju”, istaknula je Pamela Ramljak.

“Drago mi je da imamo ekipu koja isto diše i ima isti interes, a to je raditi dobru glazbu i kvalitetan vizual. Pjesma je snimljena isti dan kad smo je čule i taj isti dan smo odlučile da je upravo ona naš sljedeći singl. Slušam je sada mjesec dana i još je se nisam zasitila”, rekla je Neda Parmać.

“Nakon prvog slušanja ušle smo u studio i snimile je. Ovoj pjesmi vjerujem, jer vukle smo kroz kitice onu emociju koju smo i same proživjele. Jedna od onih pjesama koju vidim da traje”, dodala je Nika Antolos.

Feminnem su svoj povratak na scenu najavile prethodnim singlom “Zajedno”, čime su prekinule gotovo desetogodišnju pauzu, a “Ima li nas sutra” je sjajna najava plodnog stvaralačkog perioda koji je tek ispred njih. Emotivnu pjesmu poslušajte već danas, prije nego što se zapitate ima li vas sutra.

Poslušajte: