DONACIJA: Odjeća Kamenskog za mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi

DONACIJA: Odjeća Kamenskog za mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi
Foto: Zagreb.hr

U kući za mlade Da život imaju, koja djeluje u okviru Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, danas je predana donacija odjeće za mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi koju je nabavio Grad Zagreb, a izradile članice udruge Kamensko. Odjeća je namijenjena mladima koji su smješteni u Caritasovim kućama u Dubcu i na Trešnjevci.

Pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romana Galić izrazila je zadovoljstvo zbog ove zajedničke akcije kojom se pomaže djeci. 

“Grad Zagreb je poznat po tome što sudjeluje u brojnim humanitarnim akcijama, što pomaže onima kojima je pomoć potrebna, a posebice mladima”, rekla je pročelnica, napomenuvši da s Caritasom Grad ima dugogodišnju dobru suradnju. 

“Na ovaj način prenosimo poruku da zajedno možemo puno više dobroga napraviti, dodala je uz zahvalu vrijednim članicama Kamenskog koje su s ljubavlju izradile odjeću”, dodala je Romana Galić.
 
“Naše iskustvo nas je promijenilo i od tada nastojimo što više pomoći”, naglasila je predsjednica udruge Kamensko Đurđa Grozaj te dodala: “Za ovakve akcije nam je potreban partner, a ovu donaciju, najveću do sada, omogućio je naš partner Grad Zagreb. Nadamo se da će se ovi mladi ljudi dobro osjećati u odjeći koju smo sašile.”
 
“Drago mi je da smo se okupili u ovako lijepoj prigodi, rekla je ravnateljica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije Jelena Lončar te zahvalila Gradu i članicama Kamenskog na odjeći za mlade koji borave u njihovim kućama. 

“Naši korisnici će uživati u ovoj lijepoj odjeći koju su sašile vrijedne članice Kamenskog. Nadam se da će biti još ovakvih akcija za dobrobit naših štićenika”, dodala je ravnateljica Caritasa.