DOBRA VIJEST ZA LJUBITELJE KNJIGE: Otvara se nova knjižara na mjestu bivšeg Algoritma u Gajevoj

Knjige, knjižara
Foto: Pixabay.com

Nekad najveća knjižara propalog knjižarskog lanca Algoritam Profil Mozaik, ona u Hotelu Dubrovnik, ponovo će u srijedu otvoriti svoja vrata!

Novu knjižaru na poznatoj adresi otvara nakladnička kuća Znanje, iz koje najavljuju bogat asortiman domaće i strane te prijevodne literature, multimedije i papirnice, ali i program književnih događanja, promocija i gostovanja autora, piše Poslovni.hr.

Kako bi knjižara ponovno postala atraktivno mjesto okupljanja svih ljubitelja knjige i pisane riječi, iz Znanja najavljuju i različita događanja, promocije knjiga, gostovanja stranih i domaćih autora, te raznolike privlačne ponude za svoje čitatelje.

Iz Znanja poručuju kako se nadaju da “da će Zagrepčani, kao i njihovi domaći i strani gosti u ovoj kultnoj knjižari u samom srcu grada opet pronaći voljeno mjesto koje im otvara vrata prema novim svjetovima i kojemu će se uvijek rado vraćati”.

U povodu ponovnog otvaranja svoje vlastite knjižare u Zagrebu, Znanje svim kupcima od 16. do 31. kolovoza daruje 25 posto popusta na sva svoja izdanja.