Djevojčici s cerebralnom paralizom netko je ukrao guralicu koja joj je neophodna za kretanje

Djevojčici s cerebralnom paralizom netko je ukrao guralicu koja joj je neophodna za kretanje
Foto: Facebook

Bolesnoj djevojčici iz Slavonskog Broda netko je ukrao guralicu koja joj je neophodna za kretanje.

Humanitarna udruga Dobra volja na Facebooku je objavila poziv roditelja koji mole za pomoć u pronalasku guralice.

“Ukradena nam je guralica od kćerke ispred zgrade na Plavom polju. Molim, ako netko prepozna ili primijeti takvu da nam javi, to je jedina s kojom može sama upravljati u potpunosti”, napisali su roditelji.

Humanitarna udruga Dobra volja prenijela je njihovu objavu, uz poruku: “Molim Vas dijelite dalje, ukradena guralica curici s cerebralnom paralizom. Slavonski brod. Ukradeno iz zgrade na Plavom polju preko puta autobusnog. Molim Vas da ju pronađemo, djetetu je ona neophodna.”

Molim Vas dijelite dalje, ukradena je guralica curici sa cerebralnom paralizom. Slavonski Brod. Ukradeno iz zgrade…

Objavljuje HU Dobra VoljaSubota, 1. kolovoza 2020.

Objavu mnogi dijele po društvenim mrežama, prenijeli su je mnogi portali, ali zasad nema informacije da je guralica pronađena.

Dubravka Salčinović, majka bolesne djevojčice, zatečena interesom i solidarnošću javnosti.

“Ja sam sama s djecom kod kuće, tu u Slavonskom Brodu. Suprug je na terenu u Njemačkoj. Živim na prvom katu i nezgodno mi je s bebom nositi guralicu gore pa bih je ostavljala na ulazu. Naivno sam mislila da se nitko ne bi usudio to dirati. A još mi je i susjed govorio da je zatvorim, htio nam je to napraviti sad kad mi muž dođe. I muž je došao, a guralica je nestala. Rekli su mi da je oko 16 sati više nije bilo. Prijavili smo sve policiji”, izjavila je Dubravka Salčinović za 24 sata.