DINAMO DOBIVA NOVI STADION! Bandić izjavio: “Gradnja je dogovorena, nedostaje samo – pečat”

Milan Bandić
Foto: Zagreb.hr

Na nedavnom prijemu za igrače i čelnike Dinama, upriličenom povodom plasmana zagrebačkog kluba u grupnu fazu Liga prvaka, gradonačelnik Milan Bandić najavio je gradnju najljepšeg nogometnog stadiona u Hrvatskoj.

“Napravit ćemo najljepši nogometni stadion u Hrvatskoj jer Dinamo to zaslužuje”, rekao je tom prilikom Milan Bandić te naglasio: “Kada ja nešto kažem, to je više od potpisa.”

O stadionu je ponovo govorio na konferenciji Sportskih novosti “Kako ostvariti vrhunski sportski rezultat” održanoj u hotelu Esplanade. “Treba prepoznati sport, voljeti sport, živjeti za njega i podupirati ga”, rekao je Bandić te istaknuo tri sportska projekta koji su u pripremi – novi Dinamov stadiona, bazen u Španskom i bazen na Grani Klaki u Dubravi.

Što se stadiona tiče, rekao je da je to gotova stvar, sve je dogovorene, nedostaje samo pečat.

“Nije Dinamo slučajno uspio. Grad Zagreb je u 20 godina u njega uložio 550 milijuna kuna. Treba ulagati u sport, prepoznati sport. Jedan od tri projekta jest da krenemo u izgradnju Dinamovog stadiona na istom mjestu. Dok se usuglasimo oko nacionalnog stadiona, mi ćemo izgraditi Dinamov. Gradnja je dogovorena još prije 20 dana, nedostaje samo pečat”, rekao je Bandić.

A na već spomenutom prijemu za igrače i čelnike Dinama rekao je da će stadion biti onakav kakav Dinamo želi. “Onako kako Dinamo isprojektira, mi ćemo tako napraviti. Bit će to poklon vama, navijačima, Zagrebu i Hrvatskoj. Meni je Zagreb dao sve, a ja mu nisam vratio niti pola i zato ćemo vratiti s Dinamovim stadionom”, rekao je Bandić. [ Ivica Majić ]