DESET GODINA FAŠNIČKE TRADICIJE: Lisinski pleše pod maskama uz Psihomodo Pop

DESET GODINA FAŠNIČKE TRADICIJE: Lisinski pleše pod maskama uz Psihomodo Pop
Foto: Press

Deset godina fašničke tradicije u Lisinskom slavimo uz kultni rock-band Psihomodo pop i brojna događanja i aktivnosti unutar Dvorane! Okruglu godišnjicu Lisinskog pod maskama okrunit će vrhunska karnevalska zabava u svim prostorima Koncertne dvorane!

Osim Psihomodo popa u ovom spektaklu sudjeluju i Disco magic band, Mak teatar, Iluzionist Catarza, Cirkorama, Zagrebačke mažoretkinje, zabavni centar Zagiland i DJ King Kong.

Psihomodo pop domaći je rock-bend koji ove godine obilježava 35. godišnjicu beskompromisne svirke, vrhunskih live nastupa, važnih albuma za domaću diskografiju i velikih hitova!

Karizmatični frontmen benda Davor Gobac oduvijek je plijenio pozornost svojim neponovljivim izvedbama pjesama i osebujnim scenskim nastupom te svojom neizmjernom energijom i duhovitošću već desetljećima jednako privlači mlade generacije, kao i one koji su rasli i stasali uz njihove nezaboravne pjesme.

Senzualni, vatreni i strastveni ples čudesnih brazilskih plesačica najbolje brazilske baletne grupe u Europi – Brasil Bahia Show dizat će temperaturu do točke vrelišta. Brazilski nogomet je precijenjen, ali brazilske plesačice istinska su senzacija koja mami osmijehe i uzdahe, a uz njih se svi osjećaju kao pobjednici!

Disco magic band splitski je glazbeni projekt bogatog scenskog nastupa, neobičnih kostima i perika, s plesačicama i članovima benda osebujnih imena koji su bili voljni zamijeniti privatni život za život disco-funky-glam zvijezda!

Stick Le Freak, Burning Bob Patterson, Disco Rocket Dan, Boogie Washington, Cool Daddy Jackson i jedinstvena Sugarlove koja svojim glasom slama kristalne disco kugle misionari su dobrih vibracija koji vraćaju osmijehe na lica!

Mak teatar uz brojne predstave, organizira i razne zabavne interaktivne programe koje osmišljavaju i izvode vrhunski zabavljači, akrobati, žongleri i klauni! Gegovi, trikovi, iluzija, vještine, šareni kostimi, dinamična glazba, odlična režija, kvalitetni scenarij i koreografija… sve to i više čini njihove programe uzbudljivima i privlačnima, u što ćete se uvjeriti i u Lisinskom!

Iluzionist Catarza od iluzije i za iluziju živi svaki dan. Za njega je mađioničarstvo oblik katarze koja je potaknuta snažnim vizualnim dojmom koji on ne čuva škrto, već ga rado dijeli sa svojom publikom.

Zaigrani kolektiv Cirkorama promiče cirkusku umjetnost i vještine kroz performanse, predstave, ulične akcije, edukacije i druga događanja, a u Lisinski dovodi profesionalce, rekreativce i zaljubljenike u žongliranje, hodanje na štulama, akrobacije, klaun tehnike, dobru zabavu i veselje općenito!

Zagrebačke mažoretkinje simbol su Zagreba i najbolji europski sastav mažoretkinja koji ne treba posebno predstavljati. Nijedno slavlje, a tako ni maskenbalsko, nije potpuno bez Zagrebačkih mažoretkinja!

Da bi karnevalska atmosfera bila potpuna, pobrinut će se Zagiland s dvorcem na napuhavanje i zabavnim aparatima unutar dvoranskog prostora!

Glazbeni potporanj je DJ King Kong.

Za najbolje maskirane posjetitelje, kao i uvijek, osigurali smo bogate nagrade.