Cro Copa u Moskvi iživcirali gust promet i večera uz glasni techno

Mirko Cro Cop Filipović slavio je u utorak svoj 39. rođendan, a tijekom večernjih sati odlučio se obratiti obožavateljima  i prijateljima na Facebook profilu s novim statusom u kojem je otkrio kako se proveo u Moskvi na promociji svoje skorašnje borbe s Aleksanderom Jemjeljanjenkom na eventu Legend 2:

Aggressive-Mirko-Cro-Cop

“Pozdrav svima! Evo, da se prvo od srca zahvalim na brojnim čestitkama koje su me zaista obradovale, primio sam jako puno poruka i nažalost nisam ih sve mogao ni pročitati, a kamoli odgovoriti na svaku, ali velika hvala svima vama koji ste me se sjetili.

Ovo je zadnji rođendan s pozivnim brojem 3, od iduće s 4 kreće i tako… Dok me ne zapadne dva metra bez geometra. A do tada, pojačavati treninge da kompenziram godine.

U subotu se vratio iz Moskve s press konferencije, bilo je super, LEGEND organizaciju vodi stvarno super ekipa. Prva priredba koju su održali bila je zaista na vrhunskom nivou i žele tako raditi svaku iduću.

U Moskvi sam bio samo jedan dan praktično i nisam puno uspio vidjeti, ali smo Stipe i ja uspjeli dobiti dva živčana sloma i četiri infarkta od vožnje kojom su nas vozali kroz Moskvu. Znači, 120-150 na satu kroz centar po pljusku, s razmakom od auta ispred od solidnih metar i pol. Još me noge bole od kočenja, a Stipe iščupao rukohvat na zadnjem sjedalu od straha. Da ne spominjem vožnju u kontra smjeru ispred Kremlja i potjeru policije i pozivanje na megafon da izađemo van iz auta.

Nakon toga večera u nekom poznatom noćnom klubu-restoranu, ne znam kako bih to nazvao, ljudi večeraju, a nekakav techno, house ili što već toliko nabija da sam biftek morao konstantno pritiskati s nožem jer bi odletio s tanjura od vibracija, a bubnjići me još bole. Ne kužim kako netko može večerati u tim uvjetima i tu večeru još platiti i to masno, ali dobro, treba probati i to, a ja sam probao točno tri puta – prvi put, zadnji put i nikada više“, napisao je Cro Cop.