Projekt “Pokreni se!” podržao i Mirko Filipović

I svjetska legenda borilačkih sportova Mirko Cro Cop Filipović podržao je nacionalni projekt Pokreni se! Naš priznati sportaš pozvao je na zajednička ljetna vježbanja naglašavajući važnost osvješćivanja vlastitog tijela.

pokreni-se-mirko-filipovic

“Pozivam sve da treniraju, da vježbaju i bave se sportom, osjećat ćete se bolje i biti zdraviji. Pokrenite se ovog ljeta u pet gradova Hrvatske!” – poručio je Mirko Filipović.

Nacionalni projekt Pokreni se! ljetnu turneju započinje 13. lipnja u 09.30 sati na drubrovačkom Revelinu. Tim trenera Marija Anića Kremića, u kojem su kineziolozi Nataša Vaci i Jan Doležal, spreman je svoje znanje i vještine prenijeti građanima i potaknuti ih na osvješćivanje vlastitog tijela. Nakon odrađenih treninga nutricionistkinja projekta Karmen Matković biti će na raspolaganju svima za besplatne savjete o pravilnoj prehrani. Svim vježbačima partneri projekta osigurali su prigodne poklone poput Kozmo prostirki, majica i vode.

U ljetna jutra, najljepša vježbališta svijeta – dubrovački Revelin, pulska Arena, zadarski Pozdrav suncu, hvarski trg i zagrebačke fontane očarat će svijet slikom i videom kroz sportske razglednice. Pokreni se! su do sada podržali glazbenica Danijela Martinović, radijski DJ-i Ivana Mišerić i Saša Lozar, brončani rukometaši Lovro Šprem i Luka Stepančić, vaterpolisti Ante Vukičević i Josip Pavić, te mnogi drugi.