Balašević u Areni Zagreb 26. prosinca, u dva dana već prodano pola dvorane

Đorđe Balašević
Foto: rom@nski photo / Flickr

U Zagrebu je prosinac mjesec brojnih zanimljivih događanja koja se s nestrpljenjem iščekuju, jedno od njih je i koncert Đorđa Balaševića.

Kako je najavljeno, susret Balaševića i njegovih obožavatelja dogodit će se 26. prosinca u Areni Zagreb.

Prodaja ulaznica krenula je u ponedjeljak, a u samo dva dana prodano je pola kapaciteta Arene Zagreb, priopćili su organizatori koji napominju kako sve upućuje na to da će koncert biti, kao i svi njegovi do sada, rasprodan, i to puno ranije od samog datuma događanja.

Ulaznice se mogu kupiti fizički na prodajnim mjestima Ticketshopa te online na www.ticketshop.hr po cijeni od 220 kuna za donje tribine, 180 kuna za gornje tribine,  150 kuna parter, a ulaznice za lože stoje 800 kuna.

Važne informacije: ulaznice koje su kupljene online prilikom ulaska u Arenu Zagreb moraju biti isprintane na A4 bijelom papiru i presavinute po označenim mjestima kako bi ih se moglo očitati na ulaznim tripodima Arene Zagreb.

U skladu s odlukom organizatora, sve osobe s invaliditetom u kolicima imaju gratis ulaznicu za mjesta koja su predviđena za osobe u kolicima, dok njihova pratnja plaća punu cijenu ulaznice za mjesta koja su pored mjesta za osobe u kolicima.

Ulaznice za osobe s invaliditetom se mogu podignuti na jednom od ticketshop fizičkih prodajnih mjesta, uz obavezno slanje potvrde o invaliditetu te ime i prezime osobe koja će preuzeti gratis ulaznicu na mail [email protected]