FULIRANJE NA BADNJAK: Obilje slasnih delicija i super zabave za velike i male

Fuliranje 2017
Foto: Sandro Sklepić

Kažu da će nedjelja biti lijep i sunčan dan, radostan i kao stvoren za odličnu zabavu na Fuliranju, uz čudesne gastrolije kreativnih chefova.

Iz Arena Shopping Centra će se u 11 sati teleportirati Ho Ho Ho Djedica bijele brade i crvenog odijela sa svojim Mrazicama, lud je za fotkanjem pa dovedite klince na druženje.

Od podneva će gastro trg prekrasno mirisati jer se, kako najavljuju organizatori, pripremaju posebna jela za Badnjak.

Fuliranje 2017
Foto: Sandro Sklepić

“Zabava usred dana? Savršeno, osobito ako je to Stereoloft o kojem već bruji cijeli grad! Najbolji party na Fuliranju od 13 do 17 h, uz DJ Mashalu, funk, soul i R&B ritmove, čagica na najjače. Noge vam same lete? Uplešimo zajedno u Badnju večer. Pripremaju i twist iznenađenja: Forecast: 99% chance of bubbles”, ističe se u najavi ovih događanja.

Fuliranje je pravi raj za djecu, što potvrđuje i “dječja patrola” koja je isprobala sva dječja čuda i odlično se zabavila. Tu su mini fritulice i palačinke iz Nonine tajne, mali corn dog zalogajčići u kućici 50 burgers&champagne bar, šljokaste knedlice u Lumperaju i šećerna vata u Samsung igluu.

Nakon uživancije u slatkišima, roditelje i njihove mališane čekaju posebna mjesta za hvatanje foto uspomena: Jamnica kuglanica, velike sanjke i ogromne lizalice, photo Boothique, Pun kufer photo point gdje možete na tren postati anđeo ili vrag, a roditelji mogu razmijeniti koji poljubac pod imelom radija 101.

U Začaranom gradu na Badnjak pripremaju čak dvije radionice. Društvene igre počinju u 15 h, a prava pravcata Potraga za blagom u 18 sati – jer na Fuliranju su se skrili Horkruksi iz Harry Pottera!

Fuliranje 2017
Foto: Sandro Sklepić

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here