Zbog velikog interesa publike Grše svoj koncert seli iz Tvornice kulture u Dom sportova

Foto: Press

Triljski reper i prvi hrvatski glazbenik na vrhu Billboard Croatia Song liste – Grše, ranije je najavio koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture koji je rasprodanom u kratkom roku.

Zbog iznimnog interesa publike, događanje se seli u veći prostor, dok datum ostaje isti. U subotu 10. veljače 2024. godine Grše će po prvi put stati na pozornicu Doma sportova, a novi kontingent ulaznica bit će dostupan u prodaji od ovog četvrtka, 9. studenog.

“Dom sportova je stepenica više u mojoj karijeri, presretan sam što sam dobio priliku nastupati na takvom kultnom mjestu. Pripreme za nastup su već krenule i jako sam posvećen trenutno svemu vezano za to” poručuje Grše, koji iza sebe već ima dva rasprodana samostalna koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Kroz četiri godine aktivnosti, Grše se etablirao u vodeće ime nove domaće hip-hop generacije i to već s debitantskim albumom “Tilurium” iz 2019., da bi zatim nadmašio sva očekivanja izdanjem “Platinum”. Mnogi su tada ovaj album opisali kao najbolje hip-hop izdanje te godine, a uslijedilo je i priznanje u obliku Rock&Off nagrade.

Grše – Mamma Mia (video)

Singlovima poput “Mamba”, “Sip” te aktualnim nezaobilaznim ovogodišnjim hitom “Mamma Mia” ostvaruje milijunske brojke slušanosti i gledanosti videospotova, a redovito zauzima i vodeće pozicije relevantnih glazbenih listi. Upravo je sa singlom “Mamma Mia” u travnju ove godine dosegnuo i #1 Billboard Croatia Song liste i tako postao prvi hrvatski glazbenik na vrhu cijenjene liste najslušanijih pjesama na digitalnim streaming servisima u Hrvatskoj.

Uz britku liriku i vrhunsku produkciju, njegova snaga su i adrenalinom ispunjeni koncerti koji oduševljavaju publiku; do sada je održao čitav niz nastupa u Hrvatskoj i regiji, od Sea Stara u Umagu do EXIT Festivala u Novom Sadu, a ove je godine održao i nastupe za pamćenje na Zagreb Beer Festu, kao i na Trilj Eko Festivalu, gdje je po prvi put nastupio pred publikom kod kuće.

U iščekivanju i u pripremama koncerta u Domu sportova, što će mu biti najveći samostalni koncert do sada, publici poručuje: “Prvo želim zahvaliti publici na ovoj prilici, jer bez njih ne bih bio tu gdje jesam, i povodom toga želim im se odužiti i napraviti najveći spektakl do sada koji će biti isplaniran u najmanji detalj. Ne želim otkrivati previše u vezi nastupa, ali znam da će sigurno biti razina više od svih mojih prethodnih solo koncerata.”

Novi kontingent ulaznica za Dom sportova bit će dostupan u prodaji ovog četvrtka, 9. studenog, putem online platforme Core Event te na fizičkim prodajnim mjestima – Drito Bar, Rockmark i Dirty Old Shop. Pretprodajna cijena ulaznice bit će 12 eura, dok će na dan biti 15 eura. Ranije kupljene ulaznice za Gršin nastup u Tvornici kulture vrijedit će i za koncert u Domu sportova. Organizator koncerta je yem, koji poručuje: “Rasprodao je Tvornicu 5 mjeseci unaprijed, pa nam je odmah ostalo samo 50% kapaciteta Doma sportova. Isti datum, druga lokacija.”