Završeni radovi na asfaltiranju prometnica u Podsusedu

U povodu završetka radova na asfaltiranju ulica Mjesnog odbora Podsused u Gradskoj četvrti Podsused Vrapče, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, obišao je ulicu Podsusedsko dolje.

novi-asfalt
Investiralo se oko 4 milijuna kuna u ukupno 4000 metara ceste, objasnio je zagrebački gradonačelnik, dodavši da su radovi, uz Podsusedsko dolje, obuhvatili i ulice Podsusedsko polje, Gornji Jarek, Hlašće, Repinjak te ulicu Šešeki.

Osvrnuvši se na Podsusedsko dolje, gradonačelnik je najavio postavljanje prometne signalizacije i peglanje sitnih nedostataka, a iz ljetnih radova u Podsusedu izdvojio je i dovršetak prve faze izgradnje vodoopskrbe u ulici Jagodišće, koja će se nastaviti nakon izrade projektne dokumentacije koja je u tijeku.

Od predsjednika Vijeća gradske četvrti Podsused Vrapče Dubravka Peroša moglo se čuti da je obnova prometnice Podsusedsko Dolje od izuzetne važnosti jer čini žilu kucavicu tog kraja, dok je predsjednica Vijeća Mjesnog odbora Podsused Ivka Bengez istaknula da su, uz pomoć Grada, uspjeli oživjeti ova pomalo zaboravljena gradska naselja koja su konačno dobila urbani izgled.